top of page
Search

CURSURILE DE WEEKEND LA SCOALA DE MASAJ „CORPORE VITAL”

Updated: Apr 30, 2022



Abordarea Scolii de Masaj „Corpore Vital” este 100% practica si va ofera abilitatile si cunostintele de care aveti nevoie pentru a va incepe cariera de maseur terapeut cu incredere. Scoala de Masaj „Corpore Vital”, insemnand profesionisti pasionati de munca lor, s-a dovedit de-a lungul timpului a fi un deschizator de drumuri pentru foarte multi cursanti.


Chiar si pentru cei mai ocupati dintre noi, cu job-uri in timpul saptamanii, ne-am gandit sa organizam cursurile de weekend pe care le puteti parcurge atunci cand sunteti gata sa va dezvoltati abilitatile in:


- Masaj cu Roci Vulcanice (vineri, sambata, duminica – ultimul weekend din fiecare luna, durata – 4h/zi)

- Shiatsu Zen (vineri, sambata, duminica, total 24h)

- Relatia Terapeut-Pacient (primul weekend din fiecare luna, sambata – durata 8h)



Prin aceste cursuri de weekend veti putea obtine calificari in cursurile enumerate mai sus si nu doar daca doriti sa va schimbati cariera, ci si daca doriti sa invatati terapia prin masaj pentru relaxare, pentru un scop terapeutic sau de ce nu, pentru un nou hobby in viata voastra.


Aceste cursuri interactive de weekend sunt potrivite pentru oricine doreste sa invete elementele de baza ale acestor terapii alternative.


Cursuri de weekend – De ce Shiatsu Zen?

Daca doriti sa aflati elementele de baza ale terapiei alternative de Shiatsu Zen va asteptam la Scoala de Masaj „Corpore Vital” (in Brasov, Str. Molnar Janos, Nr. 14A)! In acest curs relaxant de weekend, prin Shiatsu Zen veti afla despre punctele de presiune din corp si cum sa lucrati de-a lungul meridianelor cu palmele, degetele mari si coatele. Nu este necesar uleiul de masaj, masa de masaj sau echipament special deoarece Shiatsu Zen este practicat intr-un mod traditional, pe un covor pe podea si cu pacientul complet imbracat.


Cursuri de weekend – de ce Masajul cu Roci Vulcanice?

Masajul cu Roci Vulcanice este un tip de terapie de masaj utilizata pentru a ajuta la relaxarea corpului si la usurarea muschilor tensionati, a tesuturilor deteriorate. SCOALA de Masaj Corpore Vital si Anatripsis-Spa au placerea de a va invita sa participați la un curs intensiv de masaj cu roci vulcanice. Acest curs se adreseaza persoanelor care au urmat deja un curs de masaj.



Cursuri de weekend – Curs Relatia Terapeut-Pacient

Acest Curs de adreseaza celor care deja profeseaza meseria de maseur si isi doresc sa afle cum pot crea o relatie apropiata si de incredere cu pacientii lor. Prin acest curs dezvoltarea personala a maseurului nu lipseste, intrucat evolutia relatiei dintre pacient si terapeut aduce cu ea multe beneficii in explorarea propriilor calitati si punerea lor in valoare pe parcursul drumului facut de terapeutul in devenire.

Inscrie-te acum la cursul nostru de weekend pentru a intregi fiecare aspect care completeaza atributiile unui terapeut gata sa fie pregatit sa isi cunoasca pacientii, dar si pe el insusi!



Va asteptam la Scoala de Masaj „Corpore Vital” daca doriti sa deveniti un terapeut de masaj sau daca doriti sa va specializati intr-un anumit fel de masaj. Daca inca nu sunteti siguri care din tipurile de masaj vi se potrivesc, dar simtiti ca va identificati cu atmosfera relaxanta din mediul descris va asteptam sa ne cunoastem!


Motivatia e cea care te-a facut sa incepi.

Obisnuința e cea care te va face sa continui!

https://www.corporevital.ro/ | Brasov, Str. Molnar Janos, Nr. 14A | 0725-610-088





165 views0 comments
bottom of page