top of page

Curs Masaj cu roci vulcanice

curs masaj roci vulcanice.jpg

Curs masaj roci vulcanice

Durata cursului :

3 zile consecutive: vineri-sambata-duminica, 12 ore, in ultimul weekend din fiecare luna

 

SCOALA de Masaj CORPORE VITAL si Anatripsis-Spa au placerea de a va invita sa participați la un curs intensiv de masaj cu roci vulcanice. Acest curs se adreseaza persoanelor care au urmat deja un curs de masaj.

 

Materii de studiu:

In urma cursului  dobanditi noi competente profesionale si noi tehnici de masaj, prin insusirea protocolului specific. Masajul cu roci vulcanice face pielea aptă să absoarbă mai bine uleiurile hidratante și terapeutice, și în același timp pregătește și relaxează musculatura corpului astfel încât cel care face masajul poate lucra mai ușor asupra mușchilor. Totodată, această formă de termoterapie îmbunătățește circulația locală și cea din zona respectivă, îndepărtează toxinele, relaxează și revitalizează organismul datorită energiei binefăcătoare a pietrelor.​ Un beneficiu aparte îl reprezintă senzația de profunzime pe care o oferă masajul, fără a fi nevoie de eforturi suplimentare din partea celui care face masajul.

Diploma obținută:

Atestat de participare

 

Pret curs:  750 lei pentru cele 3 zile de curs (100 lei avans).

 

Pentru asigurarea unor condiții optime de formare, conforme cu regulile de prevenire a răspândirii COVID-19 participarea este limitată la 8 participanti/serie! Ordinea înscrierii și a plății avansului garantează accesul participării la curs!

 

​Cursuri opționale / complementare:​

 

Curs Maseur

Modulul I: Masaj de relaxare si intretinere

Modulul II: Masaj Reflexogen

Modulul III: Masaj Terapeutic

Curs Relatia Terapeut-Pacient 

Înscrie-te online sau telefonic

0740.97.44.70

Acum și
grupe de
WEEKEND

bottom of page