top of page

Tehnici combinate de masaj pentru protecția terapeutului

constantin2.jpeg

Înscrie-te on-line sau telefonic

0740.97.44.70

Tehnici combinate de masaj pentru protecția terapeutului

Perioada curs: 02.11.2023 - 03.11.2023

Locatie: Brasov, Str. Prahova, Nr. 30

Profesor: 

 

  • Constantin Roman - Campion Masaj Danemarca 2022

Descriere curs:

În principiu acesta este un curs practic ce prezintă o varietate bogată de tehnici de masaj suedez, sportiv, deep tissue, terapeutic, menite să poată fi aplicate cu efort minim de orice terapeut, indiferent de capacitățile sale fizice.

 

Astfel, terapeutul poate reduce apropae la 0 riscul de a suferi leziuni fizice cauzate prin suprasolicitare în timpul efectuării terapeiilor prin masaj.

 

Cu alte cuvinte, aceste tehnici combinate de masaj, oferă terapeutului posibilitatea de a se bucura din plin de roadele carierei sale, fără consecințe dureroase, până la o vârstă înaintată.

Pe ce se bazează ”știința” acestor tehnici combinate de masaj?

Acest tehnici de masaj se bazează în principal pe noțiuni elementare de geometrie, fizică și chimie.

 

În cadrul cursului se vor vehicula noțiuni de geometria corpului uman și geometrie tridimensională a spațiului de operare, noțiuni de fizică cum ar fi greutate, viteză, aderență, accelerație gravitațională, centru de greutate și altele, și câteva noțiuni simple de chimie a structurilor din componența anatomiei umane.
 

Cine poate participa la acest curs?

1. Este necesar ca participanții să aibe un minim de cunoștințe gimnaziale de anatomie umană


2. Cursul se adresează terapeuților ce lucrează cu una din formele de masaj menționate mai sus.


3. Este de preferat ca participanții la curs să aibe o vechime de minim 1 an în practicarea masajului, dar nu este o cerință obligatorie.

Cursul este inspirat de d-na Gunna Højgaard, 79 de ani, terapeut și formator de terapeuți maseuri, cu o vechime de peste 45 de ani în domeniu. Este o pionieră a masajului din Scandinavia, ce locuiește în Danemarca, este cercetătoate și autoare a mai multe cărți de specialitate și este dovada vie a eficienței acestor tehnici combinate de masaj.

Pret curs: 250 euro | 1230 lei (prețul include suportul de curs, materialele consumabile necesare practicii).

Important! Acest curs poate fi achizitionat cu un alt curs susținut de Jeppe Tengbjerg la un pret promotional de 400 Euro redus de la 530 Euro.

bottom of page