top of page
Search

Inscrieri cursuri de tehnician maseur

Updated: Apr 30, 2022


Profitați acum de ultimele săptămâni în care vă puteți califica în meseria de Tehnician Maseur!


Din 31 ianuarie 2022 Școala de Masaj "Corpore Vital" începe o nouă serie de cursuri.Vă așteptăm la înscrieri în incinta Școlii de Masaj "Corpore Vital" situată în Brașov, pe strada Molnar Janos nr. 14 A pentru cele 4 module de câte 8 săptămâni fiecare – Masaj Somatic, Masaj Reflexogen, Masaj Terapeutic și Gimnastică Medicală. Dacă ați efectuat deja o parte din aceste module (chiar și la altă școală de masaj), puteți încă obține la noi calificarea de Tehnician Maseur.


Contactați-ne cât mai rapid pentru a vă rezerva locul!
Pentru Cursul de calificare în meseria de Tehnician Maseur care cuprinde modulele de Masaj Somatic, Reflexoterapie, Masaj Terapeutic și Gimnastică Medicală data de începere este 31 ianuarie, durata acestui curs fiind de 8 săptămâni, cu desfășurare în cursul săptămânii la Brașov, la sediul Școlii: Str. Molnar Janos nr. 14A (programul se va stabili de comun acord cu participanții).

Dacă sunt solicitări se pot organiza și cursuri de weekend, dar tot cu data de înscriere 31 ianuarie (cursurile fiind autorizate, datele personale ale cursanților trebuie trimise anterior la ANC, iar examenul este dat cu o comisie de la ANC). Programul de weekend se va stabili de comun acord cu participanții.Pentru a vă înscrie la Cursul de Tehnician Maseur, este nevoie doar de entuziasm, deschidere și dorința de a învăța. Pentru a vă califica în meseria de Tehnician Maseur este necesar să parcurgeți cele 4 module de specializare. Cursul de masaj somatic pune bazele teoretice și practice și pregătește viitorul tehnician maseur pentru călătoria prin masajul reflexogen, terapeutic și gimnastică medicală.Vă gândiți să începeți o carieră ca Tehnician Maseur?


Dacă da, diploma obținută (Curs acreditat de ANC in urma căruia se obține «Certificat de calificare» eliberat de Ministerul Muncii Solidarității Sociale și Familiei și Ministerul Educației Naționale și «Supliment descriptiv» în care sunt menționate competențele dobândite​) și acreditarea în ocupația de Tehnician Maseur sunt primii pași de la care vei porni pe acest drum.Tehnicienii maseuri sunt la mare căutare în zilele noastre. Ei oferă tratament neinvaziv care poate ajuta la ameliorarea stresului, la gestionarea durerii, la îmbunătățirea stării generale și de comfort a unei persoane și multe altele. Dacă îți dorești o carieră plină de satisfacții care să-i ajute pe alții, a deveni tehnician maseur ar putea fi o opțiune grozavă.


Ce face de fapt un tehnician maseur?


Un tehnician maseur este un profesionist calificat și autorizat, care practică mobilizarea manuală sau prin exerciții de gimnastică medicală. Țesuturile moi ale corpului includ mușchi, țesut conjunctiv, tendoane și ligamente.


Oamenii caută terapia prin masaj pentru o varietate de motive, inclusiv pentru a reduce stresul și anxietatea, pentru a relaxa mușchii, pentru a reabilita traumele, pentru reducerea durerii și promovarea sănățății generale și a stării de bine în general.


De fapt, terapia prin masaj este un domeniu în creștere în domeniul sănătății. Doar simțind că vocația ta este aceea de a face un bine altora prin meseria învățată putem spune ca primii pași sunt compleți alături de cursul oferit de către noi, urmând alte noi drumuri din ce în ce mai interesante în această călătorie.


Pentru că da, este o călătorie. A trupului și a sufletului. A unui destin și a unei meserii care nu este pentru toți. A celor convinși că pot parcurge acest drum al cunoașterii de sine.


Cu timpul vei descoperi că ai 2 mâini:

una pentru a te ajuta pe tine și

una pentru a-i ajuta pe alții.Am dat startul înscrierilor, vă așteptăm la Școala de Masaj „Corpore Vital”!

Locul desfășurării: Școala „Corpore Vital”,

Brașov, Str. Molnar Janos, Nr. 14 A

Perioada cursului: 8 săptămâni / modul160 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page