Search

CURS TEHNICIAN MASEUR

Updated: Apr 30


STAR CURS TEHNICIAN MASEUR – 11 OCTOMBRIE!

În cadrul Școlii de Masaj “Corpore Vital " cu timpul vei descoperi că ai 2 mâini:

una pentru a te ajuta pe tine și

una pentru a-i ajuta pe alții


Școala de Masaj „Corpore Vital”, printre primele centre de formare în masaj, terapii alternative și domenii sportive din România este renumită prin susținerea cursurilor acreditate și specializate în susținerea examenului final și obținerea diplomei în ocupația de Tehnician Maseur.
Cursul acreditat de tehnician maseur care se desfășoară în cadrul Școlii de Masaj „Corpore Vital” este alcătuit din 4 module (Masaj Somatic, Masaj Reflexogen, Masaj Terapeutic, Gimnastică Medicală), iar durata cursului este de 40 de săptămâni.


Pentru a obține calificarea și acreditarea în ocupația de Tehnician Maseur, cele 4 module de specializare sunt necesare și trebuie parcurse.


Cursul de maseur se va finaliza cu evaluarea abilităților și cunoștințelor dobândite de către participanți, cu Acreditare în ocupația de TEHNICIAN MASEUR (cod C.O.R. 3226.3.1) și diploma de Curs acreditat de ANC în urma căruia se obține «Certificat de calificare» eliberat de Ministerul Muncii Solidarității Sociale și Familiei și Ministerul Educației Naționale și «Supliment descriptiv» în care sunt menționate competențele dobândite.


Maseurul se ocupă în principal cu stabilirea tehnicilor și formelor de masaj, aplicarea drenajului limfatic, aplicarea masajului reflexogen , aplicarea masajului somatic, aplicarea masajului terapeutic , precum și recuperarea pacientului care poate fi grăbită prin gimnastică medicală.


Cele 4 module trebuie parcurse de cursanții care vor să se perfecționeze în arta masajului terapeutic și să profeseze în domeniu și de aceea este adresat tuturor celor care vor să parcurgă acest drum împreună cu Școala de Masaj „Corpore Vital”.


Importanța celor 4 module:Masajul somatic (Clasic), fiind cea mai răspândită abordare a terapiei prin masaj este considerat o opțiune de tratament principal în cazul multor afecțiuni, benefic pentru îmbunătățirea circulației, ameliorarea tensiunii, reducerea stresului, ameliorarea anxietății, îmbunătățirea somnului și relaxarea mușchilor.


Masajul reflexogen stimulează metabolismul prin acțiunea mecanică indirectă asupra mușchilor prin intermediul sistemului nervos, reflexoterapia fiind o foarte bună metodă de prevenire și tratare a unor tulburări sau afecțiuni.Masajul terapeutic are ca scop eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor și rezolvarea problemelor circulatorii.Gimnastica medicală sau “Terapia prin mișcare” este recomandată ca formă de recuperare a articulațiilor, mușchilor sau ligamentelor și urmărește restabilirea echilibrului și coordonarea mișcărilor pentru o activitate fizică normală.


Cum știi dacă vocația de Tehnician Maseur ți se potrivește?


Cea mai satisfăcătoare parte a unui terapeut de masaj este aceea de a-i ajuta pe cei care suferă de durere, care se recuperează după accidente sau care suferă de stres. Masajul îi face pe oameni să se simtă bine, așa că pacienții dvs. vor aștepta cu nerăbdare ședințele de terapie, ceea ce va avea un impact uriaș asupra modului în care vă simțiți, lucrând cu oamenii într-un mediu unde oferiți energie bună pe care o reprimiți în schimb.


Atmosfera de invocare a liniștii într-o ședință de masaj oferă o experiență relaxantă nu numai pentru client, ci și pentru terapeutul de masaj. Locul de muncă într-un mediu relaxant caracterizat prin elemente atrăgătoare precum muzica sau mirosurile liniștitoare poate crea un mediu liniștitor într-un sens pașnic și spiritual.

Beneficiile meseriei de tehnician maseur sunt numeroase, fiind atât de partea pacientului, cât și a terapeutului.


Așadar, dacă vă regăsiți în descrierea mediului calm și armonios în care acest curs vă poate purta atât în experiența personală cât și profesională, nu ezitați să vă urmați drumul și începeți cursul acreditat din cadrul Școlii de Masaj „Corpore Vital”, unde profesioniștii vă vor îndruma și vă vor fi alături la fiecare pas făcut.
Am dat startul înscrierilor, vă așteptăm la Școala de Masaj „Corpore Vital”!


Locul desfășurării: Școala „Corpore Vital”,

Brașov, Str. Molnar Janos, Nr 14A

Perioada cursului: 40 de săptămâni


Costul cursului:1300 lei/ modul | 15% Reducere pentru cursanții care vor achita în avans toate cele 4 module în primele 2 luni

Modul Recapitulativ - Tehnician Maseur (alte 8 săptămâni): 450 lei

Contact: 0740-974-470 | scoalamasaj@corporevital.ro


232 views0 comments

Recent Posts

See All