top of page

Masterclass curs masaj pe scaun

masaj pe scaun.jpg

Înscrie-te online sau telefonic

0740.97.44.70

Curs masaj pe scaun

Data cursului: 8-9 Noiembrie 2023 | 10:00-16:00

 

SCOALA de Masaj CORPORE VITAL are plăcerea de a va invita sa participați la un curs intensiv de supraspecializare (Masterclass) de Masaj pe scaun. Cursul va fi susținut de către președintele și fondatorul International Massage Association (IMA - Danemarca) - Jeppe Tengbjerg, împreună cu Kinga Katalin Jenei (Maseur Terapeut premiat în România, Serbia, Grecia și Peru). Printre acestea a câștigat Categoria Masaj pe scaun la Campionatul Român de Masaj din 2019. Kinga este si arbitră la Campionatul Mondial de Masaj și alte câteva competiții naționale și internaționale.

 

Jeppe Tengbjerg va susține acest curs pentru prima dată în România în cadrul Școlii de masaj CORPORE VITAL

Materii de studiu:

Cursul este destinat următoarelor categorii profesionale: tehnician maseur, maseur calificat, kinetoterapeut, fiziokinetoterapeut.

Se vor preda tehnici combinate de Deep tissue massage și Swedish massage - adaptate masajului pe scaun. Acest curs se va desfășura în limba engleză cu traducere simultană.

 

Diploma obținută:

Diploma de participare emisa de International Massage Association (IMA) - cu recunoastere internationala si atestat de participare eliberat de Scoala de Masaj CORPORE VITAL

 

Pret curs: 280 euro
Locatia: Prahova, Nr.30

Important! Acest curs poate fi achizitionat cu un alt curs susținut de Constantin Roman la un pret promotional de DOAR 400 Euro redus de la 530 Euro.

bottom of page