top of page

Curs Masaj Lomi-Lomi

Înscrie-te on-line sau telefonic

Curs Masaj Lomi-Lomi

Perioada curs: 22-23.07.2023

Locatie: Brasov, Str. Prahova, Nr. 30

Filip Alexandru Cristian

LOMI-LOMI KAHUNA sau “terapia mainilor iubitoare” 

Lomi lomi este o practica veche de vindecare Hawaiiana, care include si masaj. S-au gasit scrieri vechi care spun ca aceasta terapie a fost practicata cu mii de ani in urma in Polinezia si adusa de terapeuti prin calatoriile lor in insula Mu, meleag mistic.

 

Pe langa masaj, cel ce urma o terapie Lomi Lomi, intra in "propria clinica de curatare interioara", isi schimba total stilul de viata, schimbarile fiind pentru a curata toate cele trei corpuri- fizic, mental, spirit si pentrua le putea reuni ca un intreg. „Daca le tratezi separat se vor simti separate, spune-le, arata-le de la inceput ca sunt unul”. 
Lomi Lomi cuprinde mai multe stiluri, fiecare fiind unic in functie de localizarea geografica si/sau familia de origine. 


Toate stilurile au incluse rugaciuni, miscari ale corpului care simbolizeaza rugaciuni, muzica, sunete din natura si de cele mai multe ori terapeutii fredonau, murmurau cuvinte cu o vibratie inalta. 

Partea de masaj din Lomi Lomi, include mangaieri fluide, curgatoare, fiinta se simte invaluita, simte ca e un intreg, iubirea nu este oferita pe bucati sau gradat, ea este infinita si masajul conduce la acest sentiment profund. Este o imbratisare continua, curgand in acelasi ritm cu apa, cu respiratiile, fiecare miscare exprima o rugaciune, in Univers totul curge, se misca si evolueaza necontenit, iar Universul tot este in fiinta.

 

Dansul (miscarile) din timpul masajului, pe langa semnificatia religioasa, are menirea de a confuza mintea ratacita si permanent ganditoare a beneficiarului si de-al face sa se predea, de a se debarasa de tot ceea ce nu-i mai foloseste si de a se lasa abandonat in mainile terapeutului, imbratisat, iubit, conectat cu Divinitatea. 

O experienta care urmareste ca prin fiecare atingere sa realizeze conectarea si/sau reconectarea intre corp - inima - spirit. Conexiunea nu poate fi decat afectiva, prin empatie, terapeutul transmitand permanent principiile Huna si urmarind cu pasi limpezi traseul principiului: “Fii in prezent, ca sa te poti transforma!”.

 

Terapia are la baza un principiu extrem de simplu si natural “ho'oponopono” care inseamna “ a indrepta lucrurile, corectand erorile”, o aliniere prin intoarcerea la sine, prin iertare si transmutare. 

Lomi-Lomi are la baza terapia iertarii (Tehnica Ho’oponopono cu cele patru expresii difinitorii : TE IUBESC, IMI PARE RAU, IARTA-MA, MULTUMESC)

Ce vei invata la cursul de masaj Lomi-Lomi?                                                    

Exista 4 niveluri de perceptie care sunt atinse in timpul terapiei, fiecare este simtit intr-un anume fel si diferit in functie de personalitate, fiecare avand propria sa calatorie pentru a le percepe:

 

1. lumea fizica – corpul nostru;

2. taramul gandurilor si al ideilor – mintea;

3. taramul mitului – sufletul;

4. lumea spiritului – energia.

In timpul terapiei acestea apar asezate unul intr-altul: corpul fizic la interior, corpul mental invaluie si informeaza corpul fizic, sufletul invaluie mentalul si fizicul, iar corpul spiritual, cel de la exterior, le informeaza si le organizeaza pe toate, ca un tipar.

Planurile pe care se lucreaza sunt: tehnica, dezvoltare personala a terapeutului ( fizica, mentala si emotionala) abordare terapiei si concept.

Ce vei primi?

  • Curs - in format pdf

  • Video - un masaj integraj executat de profesor

  • Bibliografie - carti/filme

  • Diploma de specializare

Structura curs masaj Lomi-Lomi:

Masajul Lomi Lomi Kahuna este un curs de specializare, destinat  persoanelor care au deja cunostinte de baza in masaj.

Cursul este impartit in 2 module :

1. Tehnica / practica - 2 zile (1400 RON)

2. Abordarea terapiei, concept si  dezvoltare  personala - 1 zi. (480 RON)

Ai nevoie de:

  • Imbracaminte comoda, larga.                         

  • Papuci

  • Fiecare sa-si aduca o sticla (de preferat de sticla) pentru apa.  

  • Masajul se efectueaza direct pe o husa de vinilin care acopera patul, pusa la dispozitie de catre organizatori                    

  • Uleiurile de masaj si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.

Pentru mai multe informatii sunati la:

Tel: 0722 565 085 - Trainer Filip Alexandru

Cursuri opționale / complementare:​

Curs Masaj Californian

Curs inițiere în Masajul Shiatsu Zen 

Curs Relatia Terapeut-Pacient

bottom of page