Despre noi

desprenoi_corporevital.png
Despre Școala de masaj "Corpore Vital"

Școala de masaj „Corpore Vital” și-a deschis porțile cunoașterii în anul 2000, sub îndrumarea Domnului Profesor Specialist Cornel Cîrstea.

Aflată între primele centre de formare în masaj, terapii alternative și domenii sportive, din România, școala s-a bucurat de implicare și entuziasm cu fiecare nouă etapă.

Școala de masaj „Corpore Vital” este acreditată și licențiată de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților (CNFPA).

Cursul Tehnician Maseur este acreditat de Ministerul Muncii Solidarității Sociale și Familiei (MMSS) și Ministerul Educației Naționale (MEN).

Cursurile acreditate susținute de școala noastră vă pregătesc pentru susținerea examenului final și obținerea diplomei în ocupațiile de Tehnician Maseur(cod C.O.R. 3226.3.1.), Monitor Ski&Snowboard și Instructor Sportiv.

Începând cu 2015, Corpore Vital devine membră Federația Mondială a Maseurilor (Massage World Federation WMF – www.worldmassagefederation.com), din acest moment, toate diplomele fiind recunoscute și pe plan mondial.

 

"Acolo unde pasiunea nu cunoaște limite, există dezvoltare și cunoaștere."  Profesor Specialist Cornel Cîrstea

După o experiență de o viață în profunzimea tratării corpului uman, atât în cadrul școlii cât și ca specialist în terapia masajului și terapii alternative, domnul profesor Cornel Cîrstea are propria lui abordare și inovație în privința acestor tehnici. Dacă vreți să parcurgeți mai multe detalii, vă recomandăm cărțile scrise de dânsul:

  • Ghid practic de Reflexoterapie și

  • Fundamentele științifice și neconvenționale ale reflexoterapiei

Echipă de profesori experimentați și dedicați

profesorcorneliucirstea_edited.jpg
Profesor Specialist Fondator "Corpore Vital"
Corneliu Cîrstea

Domnul Profesor Corneliu Cîrstea este fondatorul Școlii de masaj Corpore Vital. Inițiată în anul 2000, din dorința de a veni mai aproape de cei care își doresc să studieze sau aprofundeze în cadrul unui Centru de formare în masaj, terapii alternative și domenii sportive, școala s-a dezvoltat în fiecare an, adăugând noi terapii alternative precum și  oameni pasionați și dornici să transmită informația către elevii școlii.

Formator masaj și terapii alternative
Radu Drăgan

Absolvent al Școlii de Masaj "Corpore Vital", Radu s-a dezvoltat constant, urmând cursuri precum Deep Tissue Masaj, Terapia Yumeiho și Terapia musculo-neuro-scheletala. Din dorința de a aduce înca un plus în terapia pacientului, în prezent este student la Facultatea de medicina/balneo-fizio-kineto 

Profesor specialist
Masaj Reflexogen
Corneliu Cîrstea Jr.

Profesor specialist Corneliu Cîrstea Jr. face parte dintre puținii oameni norocoși să-și descopere pasiunea încă din adolescență, când a început să asiste la cursurile tatălui său. Pasiunea comună de a ajuta și îndruma oamenii, de a-i asculta și a fi prezent in viețile acestora, au făcut ca decizia de a adopta specialitatea masaj reflexogen să vină într-un mod natural.

"Sunt recunoscător pentru toți cei care îmi urmează cursurile; datorită lor și eu sunt într-o evoluție continuă."

Back Massage

Ce spun absolvenții

Gabriela Damian

Echipa minunată, primești răspuns la orice întrebare din domeniu! Drag de voi!

Anca Sîrbu

Un excelent mix de abilitati pedagogice si practice, instructori care se completeaza reciproc si in armonie transmit cunostintele cursantilor. Pe scurt, e o placere sa urmezi cursurile la aceasta scoala si, oricat ai sti deja, intotdeauna ai ceva nou de invatat. Recomand cu caldura!

Ionela Prioteasa

Instructori/terapeuți profesioniști care te învață cum să-ți cunoști, să-ți menții și să promovezi sănătatea corpului și a minții. Te provoacă să nu te oprești din învățare! Sunt cei mai buni din Brașov!!!