top of page

Despre noi

Despre Școala de Masaj
CORPORE VITAL
corneliu cirstea
Profesor Specialist  
Corneliu Cîrstea

Domnul Profesor Corneliu Cîrstea este fondatorul Școlii de masaj CORPORE VITAL.

 

Inițiată în anul 2000, din dorința de a veni mai aproape de cei care își doresc să studieze sau aprofundeze în cadrul unui Centru de formare în masaj, terapii alternative și domenii sportive.

 

Astfel, școala s-a dezvoltat în fiecare an, adăugând noi terapii alternative precum și oameni pasionați și dornici să transmită informația către elevii școlii.

        Școala de masaj CORPORE VITAL și-a deschis porțile cunoașterii în anul 2000, sub îndrumarea Domnului Profesor Specialist Cornel Cîrstea.

 

Aflată între primele centre de formare în masaj, terapii alternative și domenii sportive, din România, școala s-a bucurat de implicare și entuziasm cu fiecare nouă etapă.

Cursurile acreditate susținute de școala noastră vă pregătesc pentru susținerea examenului final și obținerea diplomei în ocupațiile de Tehnician Maseur(cod C.O.R. 3226.3.1.), Monitor Ski&Snowboard și Instructor Sportiv.

Începând cu 2015, CORPORE VITAL devine membră in Federația Mondială a Maseurilor (Massage World Federation WMF – www.worldmassagefederation.com), din acest moment, toate diplomele fiind recunoscute și pe plan mondial.

 

"Acolo unde pasiunea nu cunoaște limite, există dezvoltare și cunoaștere."  Profesor Specialist Cornel Cîrstea

După o experiență de o viață în profunzimea tratării corpului uman, atât în cadrul școlii cât și ca specialist în terapia masajului și terapii alternative, domnul profesor Cornel Cîrstea are propria lui abordare și inovație în privința acestor tehnici. Dacă vreți să parcurgeți mai multe detalii, vă recomandăm cărțile scrise de dânsul:

  • Ghid practic de Reflexoterapie și

  • Fundamentele științifice și neconvenționale ale reflexoterapiei

Radu Dragan

Echipă de profesori experimentați și dedicați

Radu Dragan
                 Radu Drăgan
Formator masaj și terapii alternative

       Absolvent al Școlii de Masaj CORPORE VITAL, Radu s-a dezvoltat constant, urmând cursuri precum Deep Tissue Masaj, Terapia Yumeiho și Terapia musculo-neuro-scheletala.

 

Din dorința de a aduce înca un plus în terapia pacientului, în prezent este student la Facultatea de medicina/balneo-fizio-kinetoterapie. 

Daniel Nedelcu
                 Daniel Nedelcu 
Formator masaj și terapii alternative

          Cu o experienta de peste 20 de ani in masaj si tratamente de re-echilibrare posturala, Dan Nedelcu a absolvit cursuriile scolii noastre.

 

S-a format la diferite scoli si cursuri de pregatire din Anglia si Italia in domeniile Miofascial Postural Massage, Poultice Massage, Deep Tissue Massage, Masaj cu roci vulcanice, Aroma-terapie, in Thailanda in domeniul Thai Massage, are formare si experienta ca Osteopat/Chiropractic Ackermann

Andreea
Andreea Popa
Formator masaj

      Numele meu este Popa Andreea, sunt formator în cadrul Scolii de Masaj CORPORE VITAL, scoala mea de suflet. Spun asta deoarece acum cativa ani eram in postura de cursanta, dorind sa invat arta masajului.


   Sunt fiziokinetoterapeut, iar masterul in Medicina Traditionala Chineza mi-a deschis noi uși și catre masajul reflexogen, taină pe care imi doresc să o deslușim impreuna, rădăcinile fiind ancorate acum mii de ani in urmă. 


   Premisa dupa care mă ghidez este că succesul unui curs depinde, in general, de 4 aspecte importante precum: motivatia participantilor, implicarea activa a formatorului, personalizarea continutului cursului la nevoile seriei curente cât si conditii optime pentru o buna desfasurare. Promitem ca Școala de Masaj CORPORE VITAL le indeplineste pe toate aducându-vă satisfacție garantată!

Ramona ioana david.PNG
Ramona Ioana David

         Experiența mea se întinde pe mai bine de 15 ani de training și coaching cu pasiune, individual și de echipa, în care am creat și livrat module de training pentru persoane care ocupa poziții de management și funcții de execuție, activitați de team building și coaching personalizat. În acest timp, am pornit pe un drum care îmi dezvoltă abilitați și în lucrul cu copiii.

 

Iubesc training-ul și ceea ce poate ieși la finalul unei sesiuni, bucuria de a primi și a da, de la și catre oamenii din sală.

În prezent, ofer servicii de consiliere dezvoltare personală copii și adulți, logopedie pentru copii și training-uri soft skills copii și adulți, inclusiv prin intermediul ONG-ului pe care l-am înființat, Asociația Educația Te Salvează.

Back Massage

Ce spun absolvenții

Gabriela Damian

Echipa minunată, primești răspuns la orice întrebare din domeniu! Drag de voi!

Anca Sîrbu

Un excelent mix de abilitati pedagogice si practice, instructori care se completeaza reciproc si in armonie transmit cunostintele cursantilor. Pe scurt, e o placere sa urmezi cursurile la aceasta scoala si, oricat ai sti deja, intotdeauna ai ceva nou de invatat. Recomand cu caldura!

Ionela Prioteasa

Instructori/terapeuți profesioniști care te învață cum să-ți cunoști, să-ți menții și să promovezi sănătatea corpului și a minții. Te provoacă să nu te oprești din învățare! Sunt cei mai buni din Brașov!!!

bottom of page