Back Massage

Cursurile Scolii de Masaj Corpore Vital

Cursuri de Calificare Profesionala

Curs acreditat de ANC in urma caruia se obtine «Certificat de calificare» eliberat de Ministerul Muncii Solidarității Sociale și Familiei și Ministerul Educației Naționale și «Supliment descriptiv» în care sunt menționate competențele dobândite.

curs tehnician maseur.jpg

Cursuri de Specializare

Cursuri acreditate de ANC in urma carora se obtine

« Certificat de absolvire » eliberat de Ministerul Muncii Solidarității Sociale și Familiei și Ministerul Educației Naționale și « Supliment descriptiv » în care sunt menționate competențele dobândite.

Aceste cursuri pot fi efectuate si de sine-statator (daca cineva isi doreste specializarea respectiva), iar certificatul obtinut permite angajarea persoanei in meseria respectiva (cod COR specificat in certificat)

curs masaj somatic.jpg

Cursuri de (Supra) Specializare

Plus valoare pentru un terapeut deja existent, in urma carora se obtine Diploma de participare

masajsomatic.jpg

Cursuri de Weekend 

vineri-sambata-duminica,

ultimul weekend din fiecare luna,

4h/zi

vineri-sambata-duminica,

total 24h

 

  primul weekend din fiecare luna, sambata,

8h

curs masaj roci vulcanice.jpg

Inscriere Cursuri de Masaj

 • Masterclass Masaj pe Scaun - Chair Massage
  sâm., 08 oct.
  Brașov
  Jeppe Tengbjerg va susține acest curs pentru prima dată în România în cadrul Școlii de masaj Corpore Vital. Alături de el vor participa în calitate de formatori și alți traineri internaționali acreditați IMA.

Contact

Like what you see? Get in touch to learn more.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
Thanks for submitting!
Comunitate

Suntem alături de tine și după absolvire. Ai început să profesezi și ți-ai dat seama că mai ai întrebări? Îți rămânem alături și ne găsești oricând și la Centrul de Recuperare, Masaj și Reflexoterapie "Corpore Vital".

De asemenea, dacă îți dorești o ședință de masaj, recuperare sau reflexoterapie făcută de un profesionist, site-ul recuperaresimasaj.com îți stă la dispoziție cu întreaga listă de servicii.

Școală de masaj cu tradiție

Când spunem cursuri de masaj în Brașov, gândul ne poartă automat la

D-nul Profesor Cornel Cîrstea. Așa cum ne-a învățat, domnul profesor și colegii săi sunt mereu disponibili să împărtășească din vastele lor cunoștințe și să ajute fiecare elev să-și găsească drumul.

Profesori cu experiență

Pentru că ne place să oferim doar informații și soluții deja testate, profesorii noștri au o vastă experiență pedagogică dar și în domeniile în care predau. Astfel, cursul de masajul este predat de maseuri experimentați, cursurile de monitor ski&snowboard si instructor sportiv de un sportiv și monitor experimentat.