top of page

Curs Swedish Massage pentru Avansati

swedish masaj.jpg

Înscrie-te on-line sau telefonic

0740.97.44.70

Acum și
grupe de
WEEKEND

Curs Swedish Massage pentru Avansati

Perioada curs: 16.06.2023 - 17.06.2023

 

SCOALA de Masaj CORPORE VITAL are plăcerea de a va invita sa participați la un curs intensiv de supraspecializare (Masterclass) de Masaj Suedez pentru Avansati.

 

Cursul va fi susținut de către câștigătorul medaliei de argint la secțiunea Swedish Massage din cadrul Campionatului Mondial de Masaj edițiile 2021 şi 2022 - Radu Alexandru Drăgan, care își dezvăluie tehnicile pentru persoanele calificate în arta masajului și a fiziokinetoterapiei. 

 

Materii de studiu:

Cursul este destinat următoarelor categorii profesionale: tehnician maseur, maseur calificat, kinetoterapeut, fiziokinetoterapeut si este un masterclass pentru avansati.

Masajul suedez este cel mai cunoscut și cel mai căutat tip de masaj. Este baza pentru alte tipuri de masaj, inclusiv masajul sportiv și masajul muscular și se bazează pe conceptele occidentale de anatomie și fiziologie. În funcție de ce se dorește a se realiza un masaj suedez poate fi lent și blând, sau viguros și strâns. 

Acest tip de masaj se concentrează pe relaxarea musculară, vizând mușchii superficiali (mai degrabă decât țesuturile conjunctive vizate prin masajul țesuturilor profunde) și îmbunătățirea circulației sanguine.

Masajul suedez se efectuează pentru a energiza organismul și pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate. Acest tip de masaj implică acțiuni precum percuția, frământarea, vibrația, lovirea ușoară și rularea. Adeseori se utilizează ulei sau loțiune demasaj pentru a proteja pielea.

 

Instructorul acestui curs, Radu Dragan, este medaliat cu argint la campionatul Mondial din Danemarca, edițiile 2021 şi 2022. (https://worldchampionship-massage.com/world-champion-in-massage-2021-winners), este profesor acreditat și recomandat de International Massage Association (https://worldchampionship-massage.com/events/), face parte din juriul Campionatului Național de Masaj  (https://cndm.ro/campionatul-national-de-masaj-2021/) și este formator specialist, cu o experiență de peste 12 ani în domeniu, în cadrul Școlii de Masaj Corpore Vital. Tehnicile sale speciale, care vor fi dezvaluite in cadrul acestui curs pentru avansati, l-au facut sa se bucure de medaliile obtinute, si sa aduca starea de bine sutelor de pacienti care au apelat la el. 

Diploma obținută:

Atestat de participare eliberat de Scoala de Masaj CORPORE VITAL

 

Pret curs:  1250 lei

Locația este în județul Brașov și va fi comunicată participanților confirmați. Pentru cei care doresc sa urmeze cursul, dar nu sunt din Brașov, putem oferi cazare. Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați.

bottom of page