top of page

Curs Masaj Californian

clip-3 min

clip-3 min

Play Video

Înscrie-te on-line sau telefonic

Curs Masaj Californian

Filip Alexandru Cristian

Despre masajul californian 

Este o forma de terapie complexa care impleteste tehnici specifice masajului (Lomi-Lomi si somatic) cu tehnici psihoterapeutice pentru descoperirea blocajelor emotionale in urma carora s-au somatizat disfunctiile de natura fizica.

Atunci cand ne imbolnavim, ne concentram in mod firesc, asupra organului bolnav. Insa, boala nu se reduce la un dezechilibru de natura chimica sau la o perturbare la nivel celular. Ea incepe sa se manifeste cu mult inainte, in corpul fizic, la nivel psihic si emotional. De aceea atat procesul de imbolnavire cat si cel de vindecare trebuie intelese in ansamblul lor.

Acest tip de masaj se realizează pe corpul gol pe o masa incalzita, cu uleiuri calde dar și esențiale ;

Tehnica constă în efectuarea mișcărilor fluide, ușoare și lente pe tot corpul. Este foarte dulce și senzual și este capabil să ofere persoanei armonie și echilibru, din acest motiv este adesea denumit un masaj psihosomatic.

 

"Ritmul constant cu o presiune medie pe o durata de timp este secretul acestui tip masaj de relaxare."

 

Terapeutul invita persoană masată să resimtă tensiunile şi emoţiile, pentru ca, pe parcursul sesiunii terapeutice, pacientul sa se elibereze de orice forma de stres.

Acesta tehnica de masaj este destul de răspândită în centrele de recuperare, devenind in ultimii ani, una dintre terapiile spa signature, datorita elementelor de aromaterapie, dar si pentru viziunea si abordarea cu totul speciala asupra masajului de relaxare.

 

"Scopul masajului este sa atingi adevarul, autenticitatea si esenta."

Ce vei invata la cursul de masaj californian                                           

Planurile pe care se lucreaza sunt: tehnica, dezvoltare personala a terapeutului ( fizica, mentala si emotionala) abordare terapiei si concept.

Structura curs masaj californian

Cursul este impartit in 2 module :

1. Tehnica / practica - 3 zile (1500 RON)

2. Abordarea terapiei, concept si  dezvoltare  personala - 1 zi. (480 RON)

Cursuri opționale / complementare:​

Curs Masaj cu roci vulcanice 

Curs inițiere în Masajul Shiatsu Zen 

Curs Relatia Terapeut-Pacient

bottom of page