top of page

Acum și
grupe de
WEEKEND

Start curs
11 Octombrie

Curs acreditat de ANC in urma caruia se obtine «Certificat de calificare» eliberat de Ministerul Muncii Solidarității Sociale și Familiei și Ministerul Educației Naționale și «Supliment descriptiv» în care sunt menționate competențele dobândite.


Curs de Masaj Terapeutic - Pret 1300 Lei
Curs de Masaj Somatic - Pret 1300 Lei
Curs de Masaj Reflexogen - Pret 1300 Lei
Curs de Gimnastica Medicala - Pret 1300-- Lei


Oferta Speciala !
 15 % Reducere pentru cursantii care vor achita in avans toate cele 4 module in primele 2 luni

Locuri limitate !

Ultima zi de inscriere 8 Octombrie

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la 0740974470 sau prin

e-mail la adresa scoalamasaj@corporevital.ro 
 


Curs de Masaj cu Roci Vulcanice
Start curs
25 Septembrie

Provenit din disciplina orientala, masajul cu roci vulcanice (hot stone massage) are rolul de a debloca energiile stagnante in anumite segmente prin activarea chakrelor, cat si a medianelor energetice. Printre numeroasele beneficii pe care le aduce terapia cu roci vulcanice, se fac remarcate: reducerea contracturilor musculare, grabirea procesului de eliminare a toxinelor, cresterea circulatiei sanguine, respectiv a temperaturii corporale. 

Cursul este organizat in fiecare Sambata incepand din 25 Septembrie 

Durata Curs 4 Ore

Locuri limitate (8 Locuri/ Sesiune)

Pret 750 RON (100 RON avans) 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la 0740974470 sau prin

e-mail la adresa scoalamasaj@corporevital.ro 

“Cu timpul, vei descoperi ca ai 2 maini: una pentru a te ajuta pe tine si una pentru a-i ajuta pe altii” 
 

Comunitate

Suntem alături de tine și după absolvire. Ai început să profesezi și ți-ai dat seama că mai ai întrebări? Îți rămânem alături și ne găsești oricând și la Centrul de Recuperare, Masaj și Reflexoterapie "Corpore Vital".

De asemenea, dacă îți dorești o ședință de masaj, recuperare sau reflexoterapie făcută de un profesionist, site-ul recuperaresimasaj.com îți stă la dispoziție cu întreaga listă de servicii.

Școală de masaj cu tradiție

Când spunem cursuri de masaj în Brașov, gândul ne poartă automat la

D-nul Profesor Cornel Cîrstea. Așa cum ne-a învățat, domnul profesor și colegii săi sunt mereu disponibili să împărtășească din vastele lor cunoștințe și să ajute fiecare elev să-și găsească drumul.

Profesori cu experiență

Pentru că ne place să oferim doar informații și soluții deja testate, profesorii noștri au o vastă experiență pedagogică dar și în domeniile în care predau. Astfel, cursul de masajul este predat de maseuri experimentați, cursurile de monitor ski&snowboard si instructor sportiv de un sportiv și monitor experimentat. 

Cursul reflexoterapie, susținut de domnul profesor Corneliu Cîrstea, profesor cu o experiență de peste 20 ani atât în practicarea reflexoterapiei cât și formării profesionale a elevilor, reprezintă al doilea modul din cursul de tehnician maseur acreditat. Talpa piciorului este una din zonele unde găsim cele mai multe puncte reflexe.

Fiecare organ are câte un punct reflex corespondent în talpă. Reflexoterapeutul masează aceste puncte prevenind sau tratând afecțiunile acestor organe.

Abonează-te la newletter

Vrei să fii primul care află atunci cand lansăm un curs nou?

Îți mulțumim că te-ai abonat!

bottom of page