Scoala nationala de masaj, reflexologie si terapii complementare

ŞCOALA NAȚIONALĂ DE MASAJ, REFLEXOLOGIE ŞI TERAPII COMPLEMENTARE "OR-CO & CORPORE VITAL" este acreditată şi licenţiată de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA).

Ea reprezintă unul dinre primele centre de formare şi perfecţionare profesională din România în ocupaţia de TEHNICIAN MASEUR (cod C.O.R. 3226.3.1.), care organizează cursuri de calificare cu specializare în masaj somatic (corporal), reflexologie, masaj terapeutic şi iniţiere în tehnici de kinetoterapie autorizate de Ministerul Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei (MMSS) şi Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN). 

Începand cu data de 16.07.2015, școala noastră a devenit membră cu Federația Mondială a Maseurilor (Massage World Federation WMF - www.worldmassagefederation.com), având posibilitatea de a elibera diplomele lor recunoscute pe plan mondial (vezi galerie foto).

 

URMATOARELE CURSURI INCEP DIN DATA DE 29 NOIEMBRIE 2016

NOUTATI !!!

Se fac inscrieri pentru cursul AromaTouch Therapy cu uleiuri esentiale care se va desfasura in data de 12 - 13 Noiembrie. Costul de 150 EURO inculde suportul de curs si un set de uleiuri esentiale. Va asteptam cu drag.

Se fac inscrieri pentru cursul de :

- Kinetoterapie Pediatrica - 500 lei

- Reflexologia coloanei vertebrale - 80 lei

- Reiki Gradul I - 350 lei

- Masaj cu Roci Vulcanice - 350 lei

Pentru mai multe detalii legate de cursuri sunati la secretariat: 0770 790 173

PROMOTII:

1. La achitarea integrală a 3 module, modulul 4 este gratuit.